Špičkové kalibrační přístroje a komplexní kalibrační systémy

Zastupujeme: Kalibrátory - zastupujeme tyto značky

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Kalibrátory, s.r.o.
IČO: 06515592
se sídlem Nové sady 988/2, 602 00 Brno

Kontakt: info@kalibratory.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování

V kontaktním formuláři od vás sbíráme pouze jméno a e-mail, abychom mohli v rámci budoucího plnění smlouvy zodpovědět vaše dotazy k produktům.

Poptávka

V rámci poptávky od vás sbíráme pouze jméno, e-mail, telefon a název firmy. Tyto údaje zpracováváme v rámci budoucího plnění smlouvy, abychom mohli poptávku vyřídit a připravit cenovou nabídku.

Objednávka

V rámci plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, telefon, e-mail a dodací adresu, abychom mohli objednávku správně vyřídit. A v rámci povinnosti ze zákona sbíráme jméno, či název firmy, IČO a DIČ,  a dále pak fakturační údaje, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktování: po dobu 2 let.
  • Poptávka: po dobu 2 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 2 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Kalibrátory, s.r.o. (IČO 06515592, se sídlem Nové sady 988/2, 602 00 Brno) jako provozovatel webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.
  • Ing. Barbara Palatová (IČO 04538714, se sídlem Nové sady 988/2, Brno, 602 00) jako účetní a daňový poradce.
  • Beamex Oy Ab (IČO 0181602-8, Ristisuonraitti 10, FI-68600 Peitarsaari, Finsko) jako dodavatel produktů.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete se dotázat, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

© Kalibrátory, s.r.o. | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top